Wij zijn FSC gecertificeerd

Organisatie

FSC (Forest Stewardship Council) is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die een wereldwijde standaard heeft opgesteld met daaraan gekoppeld een keurmerk.

Keurmerk

Het FSC-keurmerk geeft zekerheid dat de grondstoffen voor papierproducten met het keurmerk afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Volgens FSC betekent een verantwoord bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

Milieu

GreenB2Bgifts staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit betekent dat wij streven naar producties die het minst belastend zijn voor het milieu. Daarom hebben wij ons binnen ons bedrijf ingezet voor de invoering van FSC certificering. En met succes! Sinds enkele jaren zijn wij officieel FSC gecertificeerd.

FSC gecertificeerd

Dit houdt in dat wij gerechtigd zijn om het FSC-keurmerk, herkenbaar aan het FSC logo, toe te kennen aan onze producten. Voor u als klant betekent dit dat u, door te kiezen voor onze producten, blijk kunt geven van het belang dat u hecht aan goed beheerde bossen. Met dit keurmerk geeft u tevens aan dat u maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.